Meny:

Nyheter:

Maj 10, 2010:
Skylift OMME 1050

Apr 06, 2010:
Kompaktlastare Avant 420

Jan 11, 2010:
Bomlift JLG 600

Juni 25, 2009:
Bomlift Genie DZ45

Sample link »

Presentation:

BENNAB AB det lilla bolaget som ger de stora möjligheterna. Vi tar dig till nya höjder!

Leverantörer:

Senast uppdaterad:

2010-04-06

Uthyrning


Skylift / Bomlift

Skyliftar är ett smidigt hjälpmedel för tex målning, fasad och montagearbeten. Släpvagnsliftar gör dig mobil och du kan enkelt flytta liften mellan olika platser. Bomliftar är lämpliga att använda på ojämnt underlag där kraven på mobilitet och nåbarhet är större. Vi har liftar från 15-20m.

Saxliftar

Självgående saxliftar är den moderna och säkra ersättaren till stegen. Saxliftar används ofta inom el-tele, måleri, plåt och ventilation, montagearbeten och även städ. Saxliften är en mångsidig maskin som kan användas såväl inom som utomhus. Den minsta tar sig igenom en vanlig dörröppning till större liftar som lyfter 700kg. Vi har liftar från 4 till 14m.

Grävmaskin

Våran minigrävare på 1,8 ton lämpar sig bra för grävning av dränering, avlopp, diken och andra småjobb på tomten. Komplettera gärna med kompaktlastare och markvibrator.

Kompaktlastare

Den midjestyrda kompaktlastaren är enkel att hantera och gör liten åverkan på din tomt. Den är idealisk för flyttning av massor eller att köra ut jord, sand och grus, samt vid återfyllningar av uppgrävda ytor. Ett plus är att det är en kul maskin att jobba med!